duminică, 4 iulie 2010

CERCEI "MAGIC GOLDEN FISH" - Pret 35 lei

"...Intr-o buna zi, pescarul isi arunca undita in apa nadajduind sa prinda cat mai mult peste. Trecu o buna bucata de vreme de cand statea chircit cu undita in mana. Deodata, insa se petrecu o minune: prinse un pestisor mic, din cale afara de frumos si de stralucitor. Nu mai vazuse ceva asemanator: era poleit cu aur. Pestisorul, cu glas de om, ii ceru pescarului sa-l lase in viata si sa-l arunce in apa. Pescarul era un om milostiv. insa ii era teama de gura spurcata a nevestei, gandindu-se ca se va intoarce acasa fara hrana. In cele din urma, cruta viata bietei fiinte, hotarandu-se sa o lase sa se intoarca in imparatia apelor. Pestisorul, drept rasplata, ii promise pescarului ca-i va indeplini trei dorinte..."

2 comentarii:

  1. Am scris un articol despre bijuteriile handmade la mine pe blog si am evidentiat si cateva din bijuteriile creeate de tine. As vrea sa stiu si parerea ta despre acest subiect :)
    http://dacian-moon-handmade.blogspot.com/2010/07/bijuterii-handmade-bijuterii-de-criza.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

    RăspundețiȘtergere