marți, 30 martie 2010

MANSETA "ROSAS DE DAMASCO"

Manseta este realizata in totalitate manual. Trandafirii sunt brodati manual din fir macrame si sunt decorati cu paiete, margele de nisip si perle albe. Am folosit diferite puncte de broderie: punctul de broderie drept, punct nod frantuzesc, punct nod pistil, punct nodulet. Ceea ce are nou aceasta bratara este broderia sparta si brida ce se poate observa pe suprafata ei. Manseta este decorata cu danteluta-snur neagra, dantela neagra si o "plasa" crosetata din fir negru, decorata cu perle albe de diferite marimi. Trandafirii brodati sunt finisati cu auriu antichizat discret, ce are menirea de a-i pune mai mult in evidenta. Culorile principale sunt: negru, alb, visiniu, cu accente de roz cu irizatii vernil si auriu antichizat (accente foarte discrete). Se prinde cu un sistem special asortat si foarte usor de utilizat chiar si atunci cand nu puteti cere ajutorul cuiva pentru a incheia manseta. Datorita culorilor folosite si a aspectului general, manseta duce cu gandul la rochiile dansatoarelor de flamenco. Manseta este unicat in aceasta varianta!

joi, 25 martie 2010

CERCEI "LONG LIVE THE KING!!!"

Cerceii au fost realizati manual. Baza este din catifea albastra pe care sunt cusute margelute de nisip aramii si bleu, o perla mare, perlute mai mici si paiete aramii si este brodata in punct nod frantuzesc. Margele de nisip si paietele sunt aduse din Franta. Se prind cu tortite speciale cu clapeta de siguranta. De un lantisor aramiu atarna un banut aramiu. Cerceii au aspectul coroanei Marii Britanii.

JABOU "MARIE ANTOINETTE"

Jaboul este realizat manual din catifea albastra, tul alb, frunza din acril crem, danteluta albastra si panglica organza albastra. Este brodat in punct nod frantuzesc, punct ramurica, punct nodulet si punct margareta. Este decorat cu margele de nisip albastre-liliachii. Coronita ce inrameaza imaginea Mariei Antoaneta este crosetata manual din fir macrame ca si broderia. Acest jabou a fost vandut deja si nu se mai poate realiza in aceasta varianta. In imagini puteti vedea diferite variante in care il puteti pune in evidenta cu ajutorul tinutei.

luni, 22 martie 2010

PRIMUL PREMIU PRIMIT DE BLOGUL MEU

Sunt foarte fericita sa anunt ca am primit primul meu premiu pentru blog! :D Le multumesc fetelor de la http://handmadebyikkainna.blogspot.com/ !
Acum este datoria mea sa-l dau mai departe altor 5 bloguri care m-au incantat pana acum! Fetele care primesc premiul trebuie sa-l posteze pe blogul lor si apoi sa il dea mai departe altor 5 bloguri. Posesoarele blogurilor trebuie anuntate printr-un comentariu pe blogul lor. :D
Eu il ofer mai departe blogurilor:

joi, 18 martie 2010

COLIER "ALICE IN WONDERLAND"

Colierul este realizat manual din dantela, nasturi, 3 trandafirasi cu 3 frunzulite din pasta speciala, trandafiri realizati manual, perle de diferite dimensiuni sintetice si din sticla de culori diferite, o cheita din metal auriu antichizat si un ciucuras visiniu ce intregeste aspectul colierului si ofera tinutelor un aspect vintage cu un aer baroc.
Colierul este unicat si nu mai poate fi realizat in aceasta varianta!

duminică, 7 martie 2010

BROSA "VOLTO MINIATURE BAROQUE JESTER"

Brosa este realizata manual. Masca este din ceramica, decorata cu detalii in relief. Materiale folosite: satin visiniu, snur auriu antichizat, panglica aurie, paiete aurite. Culori folosite: turquoise, visiniu, auriu antichizat. In loc de clopotei se pot distinge 3 briolete acrilice transparente ca niste picaturi de roua. Brosa este unicat in aceasta varianta. Dimensiuni: 10.5 cm X 9 cm latime.

joi, 4 martie 2010

BROSA "PIERROT DOPPIA PERSONALITA"

Brosa este realizata manual. Mastile sunt din ceramica si sunt decorate cu dantela neagra si rosie. Pe cap se observa strasuri negre si rosii. Gulerul este realizat din dantela neagra si rosie si poate fi purtat ca jabou de persoanele indraznete! ;) Se prinde cu ac special si masoara 13 cm lungime si 10 cm latime.

BROSA "VOLTO VENTAGLIO DAMA"

Brosa este realizata in totalitate manual. Masca este realizata din ceramica, este pictata manual si prezinta detalii in relief si detalii cu portativ. Masca este decorata cu material textil cusut, trei frunze aduse din Franta si trei trandafiri realizati manual din material visiniu. Se prinde cu ac special si poate da un aer sofisticat si elegant unei tinute clasice. Brosa imbraca gulerul sacoului si este una iesita din comun datorita dimensiunilor si a designului. Are 14 cm lungime si 7 cm latime. Nu va speriati! Se afla la limita maxima a normalului! :))